ZigaForm version 5.5.1

Iznajmite vrhunske šatore i okupite porodicu i prijatelje sa kojima ćete provesti nezaboravno vreme i iskusiti čari kamperskog života na samo korak od civilizacije.

Mnogi svoje najbolje letovanje pamte po kampovanju: druženje do sitnih sati, muzika oko logorske vatre, buđenje sa prvim zracima sunca… Doživi i ti svoju avanturu. Rezerviši svoju kamp prikolicu na vreme ili je stacioniraj baš kod nas!

Osiguraj udobnost baš kao kod kuće. Bilo da želiš samo da prilegneš, uživaš u zvezdanoj noći, odmoriš se vreća za spavanje je praktično i brzo rešenje. Spakuj svoju ili iznajmi našu. Obezbedi miran i bezbedan san.

Nudimo vam mogućnost iznajmljivanja savremene opreme za air soft, kao i poligon na kojem ćete provesti nezaboravnu partiju simulirajuće, borbene i strateške igre sa svojom ekipom. Kompletna oprema za jednog člana podrazumeva šlem, pancir, štitnik za vilicu, naočare, kao i pušku sa municijom.

Ukoliko ste za obilazak Fruške gore ili jednostavno želite da se provozate predivnim stazama oko našeg kampa, kod nas možete iznajmiti bicikl i uživati u vožnji.