ZigaForm version 5.5.1

NAJBOLJI SAJTOVI O KAMPOVANJU NA KOJIMA ĆETE STEĆI PRAKTIČNA ZNANJA

Ukoliko ste u potrazi za praktičnim znanjima o kampovanju: želite da proučite sve prednosti i mane različite opreme, načina kampovanja, samih kampova, da primenite savete i pronađete nove trikove koji će vam u tome pomoći? Onda obavezno pogledajte sajtove u nastavku za koje smo sigurni da su upravo ono što tražite.

Budući da je broj sajtova o kampovanju na srpskom jeziku vrlo mali i da ćete najviše znanja steći ukoliko u pretraživač ukucate dat i pojam i prelistate nekoliko članaka na najrazličitijim sajtovima (najčešće onih koji ne objedinjuju kompletnu temu), najbolja znanja i iskustva na samom početku možete steći upravo kucanjem ključnog pojma – reči kampovanje na jednom od najpopularnijih i najstarijih domaćih foruma ana.rs.

Ana.rs Forum

Na ovom forumu, logično je, naći ćete lična iskustva ljubitelja kampovanja, kao i mnoga početnička pitanja i odgovore koji muče mnoge od nas – koju opremu odabrati, kako se hraniti na kampovanju, gde otići, kakva iskustva drugi ljubitelji kampovanja nose o određenoj destinaciji i tome slično…

Na ovom forumu i sami možete da postavite pitanja koja vas muče i započnete kvalitetnu konverzaciju sa ljudima koji dele istu strast prema kampovanju.

KAMPING ASOCIJACIJA SRBIJE

Još jedan vrlo kvalitetan sajt koji će vam dati brojne odgovore na kamperska pitanja jeste i sajt Kamperske organizacije Srbije. Na njemu ne samo što ćete imati mogućnost da pretražite kampove širom naše države i bolje se upoznate sa njima (pogledate slike, uslove boravka, opremljenost), već ujedno možete da pratite najnovije vesti u okviru njihove istoimene sekcije.

Budući da smo već rekli da je broj tekstova, a samim tim i interesantnih tema o kampovanju na srpskom jeziku vrlo oskudan, poznavanje engleskog jezika ili jednostavno korišćenje google prevodioca mogu vam rešiti mnoge dileme, a sve zahvaljujući najkvalitetnijim tekstovima koje možete pronaći na dva strana sajta u nastavku:

50 CAMPFIRES

Ovaj sajt na engleskom jeziku pravo je otkrovenje za kampere budući da vam nudi pregršt kvalitetnog sadržaja fino raspoređenih u nekoliko osnovnih sekcija – novosti, hrana, oprema, trikovi, lokacije… I ne samo to ove sekcije su takođe raspoređene i na podsekcije – doručak, ručak, večera, spavanje, jelo, igra,vatra… Što će vam apsolutno olakšati pretragu i verujemo zainteresovati još više.

Na ovim stranicama naći ćete sjajne tekstove na najrazličitije teme od toga kako da napravite koktele od piva, do toga kako da se zaštitite u slučaju da vas napadne medved… Pored zanimljivih tekstova tu su i sjajni video klipovi koji prate najrazličitije priče i aktere iz svih sfera – ribolov, lov, muzika…

CAMPING WITH STYLE

Baš kao i prethodni sajt i ovaj sajt nudi vam jednako kvalitetan sadržaj i tekstove na najrazličitije teme poput: kampovanja sa ljubimcima, kampovanje u dvorištu, kako se rashladiti u vrele dane, kako jeftino kampovati, šta kuvati, koje trikove nikako ne primenjivati i tome slično.

Pored sjajnih tekstova ovaj sajt nudi vam i mogućnost da čitate recenzije o različitoj opremi, kampovima u Engleskoj (budući da je sajt upravo britanski) jer ko zna možda vas baš put nanese u neki od njih… A i zanimljivo je istražiti kako to kampovi izgledaju širom sveta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *