ZigaForm version 5.5.1

Nekada je samo par sati dovoljno da se restartuješ i napuniš baterije. Odavno je poznato terapeutsko dejstvo prirode, a uz usluge Eko kampa Fruška gora, odmor u prirodi je konačno postao udoban.

Gde najbolje iskazati svoju istrajnost, snalažljivost i timski duh, nego u prirodi? Povedi svoje kolege u naš kamp i proveri ko je od vas zaista lider, ko je najsnalažljiviji, a kome rešavanje životnih prepreka baš i ne ide od ruke. Izađite iz kancelarija i zatvorenog prostora i pružite sebi istinski odmor.

Nikada nisi star za rođendansku žurku, još kada je ona na otvorenom, u prirodi, onda to postaje prava mala avantura. Okupi goste, ponesite dobro raspoloženje, a za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Sportsko-edukativni kamp "Prirodnjaci - najbolji đaci" realizuje se u periodu jun-avgust u okviru kampa "Eko kamp Fruška gora" (Stražilovo, Sremski Karlovci). Kamp je osmišljen kao jedinstvena mogućnost najmlađima da steknu osnovna znanja i veštine kampovanja, ali i savladavanja drugih veština i znanja poput ručnog rada, ekologije, kulinarstva, botanike.